Basın İlan Kurumu’ndan AGC’ye ziyaret

BIK temsilcileri AGC yi ziyaret etti Afyonkarahisar da Genel Kurul Toplantılarına devam eden Basın İlan Kurumu temsilcileri Afyon Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Cemiyet Başkanı İsmail Akar a başarılar diledi. Genel Kurul çalışmaları hakkında bilgi veren BİK temsilcileri ' Son yıllarda teknolojideki gelişmelerde göz önüne alındığında yazılı medya yerine internet medyası güçleniyor. İnternet medyası da resmi ilan almaya başladı. Bu gelişmelere bakarak gazete ve internet medyasının birleşmesini önemsiyoruz. Seçim sonrası resmi ilan alan gazete ve internet sitesi denetimi artacak. Bu konuda tüm meslektaşlarımızı uyarıyoruz. Naylon gazeteciye fırsat vermeyeceğiz 'dediler. BİK Genel Kurul Üyesi ve Basın Sendika Başkanı Sezai Ballı 'Afyonkarahisar da sadece sendikamızın bir üyesi var. Çalışan ve işverene herhangi bir ek külfet getirmiyor sendika üyesi olmak. 50 yi aşan sendikalı sayısına ulaşması halinde cemiyete sendikamız her ay 5 bin lira destek ve kazai durumlarda 100 bin lira sağlık yardımı veriyoruz. Ayrıca Ankara da otelimizde kahvaltı dahil günlük 500 TL dört yıldızlı konaklama imkanı sunuyoruz 'dedi Ziyarete BIK Genel Kurul Üyeleri Sefa Ozdemir Mehmet Ergün Sezai Ballı ve Tahir Guiebak katıldı. AGC Başkanı İsmail Akar a Cemiyet Yönetim Kuruiu Üyeleri Mehmet Emin Güzbey Hakan Dilek Ömer Elçi Faruk Kılınç ve İsa Kuş heyeti karşıladı.

BIK temsilcileri AGC yi ziyaret etti
Afyonkarahisar da Genel Kurul Toplantılarına devam eden Basın İlan Kurumu temsilcileri Afyon Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Cemiyet Başkanı İsmail Akar a başarılar diledi.
Genel Kurul çalışmaları hakkında bilgi veren BİK temsilcileri ‘ Son yıllarda teknolojideki gelişmelerde göz önüne alındığında yazılı medya yerine internet medyası güçleniyor. İnternet medyası da resmi ilan almaya başladı. Bu gelişmelere bakarak gazete ve internet medyasının birleşmesini önemsiyoruz. Seçim sonrası resmi ilan alan gazete ve internet sitesi denetimi artacak. Bu konuda tüm meslektaşlarımızı uyarıyoruz. Naylon gazeteciye fırsat vermeyeceğiz ‘dediler.
BİK Genel Kurul Üyesi ve Basın Sendika Başkanı Sezai Ballı ‘Afyonkarahisar da sadece sendikamızın bir üyesi var. Çalışan ve işverene herhangi bir ek külfet getirmiyor sendika üyesi olmak. 50 yi aşan sendikalı sayısına ulaşması halinde cemiyete sendikamız her ay 5 bin lira destek ve kazai durumlarda 100 bin lira sağlık yardımı veriyoruz. Ayrıca Ankara da otelimizde kahvaltı dahil günlük 500 TL dört yıldızlı konaklama imkanı sunuyoruz ‘dedi
Ziyarete BIK Genel Kurul Üyeleri Sefa Ozdemir Mehmet Ergün Sezai Ballı ve Tahir Guiebak katıldı.
AGC Başkanı İsmail Akar a Cemiyet Yönetim Kuruiu Üyeleri Mehmet Emin Güzbey Hakan Dilek Ömer Elçi Faruk Kılınç ve İsa Kuş heyeti karşıladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

En üste çık